Institute Of Business Competitive Intelligence pentru mediul de afaceri din România

15Ian '17

Institute Of Business Competitive Intelligence pentru mediul de afaceri din România

Institute of Business Competitive Intelligence a fost creat (ianuarie 2017) pentru a oferi elitei mediului de afaceri cele mai bune soluții din Business Competitive Intelligence și Comportament Organizațional. IBCI este un concept al ICSS (liderul românesc în domeniul Business & Competitive Intelligence) și Interactor, companie de consultanță și training în Comportament Organizațional.

Soluțiile IBCI constau în programe de training și servicii de consultanță, proiectate prin transferul unor metode, tehnici și bune practici specifice domeniului Intelligence în practica mediului de afaceri, cu particularizari pe diverse domenii de activitate.

“Există mai multe definiții ale conceptului de Intelligence în mediul de afaceri, iar una dintre preferatele mele spune că Intelligence gestionează incertitudinea prin evitarea surprizelor și generarea de oportunităti. Ce lider de business nu-și dorește asta?! Nu este magie, ci un domeniu profesional bine determinat, fundamentat teoretic și demonstrat practic, prin care este sprijinit procesul de decizie în afaceri. Corect folosit, poate fi un avantaj competitiv substanțial!”, afirmă Ionuț Corduneanu (ICSS), consultant și trainer în Business/Competitive Intelligence.

„ Soluțiile IBCI se concentrează atât pe varianta ofensivă, cât și pe cea defensivă a Intelligence în afaceri și sunt livrate de profesioniști experți în domeniile lor de activitate, cu o experiență îndelungată în Intelligence, Business Intelligence și Comportament Organizațional. În plus, latura aplicată din știința comportamentului organizațional permite managerilor să analizeze comportamentul individual și conduce la o înțelegere mai bună a dinamicii relațiilor interpersonale, precum și o coordonare mai eficientă a eforturilor în cadrul organizatiei”, declară Amira Rădulescu, Director al Institute of Business Competitive Intelligence.

În portofoliul IBCI găsiți singurul curs acreditat din România în acest domeniu (de ICSS), „Expert în Business Competitive Intelligence”, precum și „Competitive Intelligence pentru Top Management”, „Intelligence pentru HR Directors” și alte cursuri, atât în sistem deschis, cât și create și livrate pe specificul unei companii client.

Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul IBCI: www.ibci.ro

IBCI are o echipa multidisciplinara, alcătuita din profesionisti care sunt practicieni si experti in domeniile Intelligence, Business/Competitive Intelligence si Comportament Organizational, si care si-au oferit expertiza in consultanta si training catre companii din Top 100 Forbes, precum si catre sute de manageri care se confrunta cu presiuni concurentiale la locul de munca.

ICSS – este liderul romanesc in domeniul Business & Competitive Intelligence si principala sa activitate este oferirea de informatii pentru afaceri prin servicii de consultanta sau prin intermediul cursurilor. Cunostintele si experienta dobandita in lumea afacerilor permit echipei ICSS sa ajute companiile care doresc sa obtina un avantaj competitiv pe piata sa-si securizeze afacerea. www.icssromania.ro

 INTERACTOR – este o companie de training si consultanta in Comportament Organizational. Competente: Training, Organisational Behaviour, Behavior Analysis and Assessment, Employer Branding, Organisational Culture Diagnosis, Talent Management & Succession Planning, Coaching.

www.interactor.ro

CONTACT:

Amira Radulescu; +4 0721 764 305; +40 213 146 556 office@ibci.ro; Str. Al. S. Puskin, Nr. 10, Et. 4, Sector 1, Bucuresti

releated posts

ADD YOUR COMMENT