Politica de Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Regulamentului General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR),Institute of Business Competitive Intelligence („IBCI”) se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar in scopurile specificate, datele personale furnizate de catre clienti. Scopul, colectarea datelor personale se face in scopul de a onora comenzile (eliberarea facturilor), publicitate (newsletter) si de a realiza unele statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite clientilor.

Toate informatiile colectate de catre Institute of Business Competitive Intelligence („IBCI”) in scop de marketing, nu vor fi dezvaluite catre terte parti.

Toate informatiile cu caracter personal sunt colectate de catre Institute of Business Competitive Intelligence („IBCI”) numai in conditiile in care acestea au fost furnizate de catre client.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Clientul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale si sa solicitate stergerea acestora. Exercitarea acestor drepturi este posibila printr-o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa la adresa de e-mail office@ibci.ro.

Pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale server-ului care gazduieste site-ul www.ibci.ro sau actiunilor unor terte persoane nu sunt in responsabilitatea Institute of Business Competitive Intelligence („IBCI”).
Unsubscribe:
To unsubscribe from our list please email us at: office@ibci.ro